• Hajland lennl-e mindezek rdekben valamelyest korltozni ignyeidet?
  • Le tudnl-e mondani felesleges trgyaidrl, sohasem hasznlt holmidrl, elfekv? kszleteidr?l, hogy kisebb fr?helyre legyen szksged?
  • Lemondanl-e nmely terleten a megszokott knyelemr?l?
  • Kpes lennl-e egy kicsit vltoztatni megrgzlt szoksaidon?
  • Vllalnl-e egy kicsit tbb fradtsgot, munkt cljaink megvalstsa rdekben?
  • Ki tudnl-e lpni a pnzhajhszs mkuskerekb?l, hogy id?det s energiidat rdekesebb s rtkesebb dolgokra is fordthasd, olyasmire, amit pnzzel meg sem vehet??
  • Tudnl-e id?t s energit fordtani egy kzssg gyeinek polsra, konfliktusainak megoldsra?
  • Meg mered-e nzni magadat a msik ember, egy hozzd hasonl elvek szerint l? kis kzssg szemnek tkrben?
  • Van-e benned hajlandsg a vltozsra, ha annak irnya elveiddel is egybeesik?
  • Szksg esetn le tudsz-e mondani a megbntottsg, a srt?dttsg hamis elgttelr?l, a msnl mindent jobban tuds s a szakrtelem flnyr?l, a magadra er?ltetett szerepeid merev jelmezeir?l?
  • El tudod-e engedni idejtmlt bnataidat, felesleges aggdsaidat hamis kt?dseidet, hogy felszabadult llekkel lvezhesd a jelent?
  • S ha mindez mg nem sikerlt neked, elfogadnl-e segtsget a vltozs rdekben?

Ha a legtbb krdsre igennel vlaszoltl tudj meg rlunk tbbet!

A GAIA Alaptvny az vtizedek sorn felhalmozott tapasztalatot igyekszik tadni, msok szmra is elrhet?v tenni, f?knt ezen munklkodik programjaival, el?adsaival s a nylt napokkal, ahol a Galgafarm Els? Magyar Organikus Hangya Szvetkezet is bemutatsra kerl.

Az rdekl?d?knek minden hnap els? vasrnapjn lehet?sgk van, megkstolni s vsrolni az kofarm termkeib?l, elltogatni a textilmzeumba, mangalica malacot, lovat, kecskt, bocit simogatni, megismerkedni az ko-ptszet elmletvel s gyakorlatval, bartkozni az itt lak csaldokkal, letmdjukkal. Az idei vben nagyobb hangslyt fordtottunk a tudatos ember, a tudatos vsrl letstlusnak megvilgtsra. Programsorozatunk a mindennapi letnk teljes terletn ad tmutatst az egszsges letmdrl, tpllkozsrl, a testi-lelki egyensly elrsr?l. Az egyre npesebb kofaluban a lakk a programok sorn bemutatott tudst s praktikkat nap, mint nap alkalmazzk, fejlesztik. Az jszer? megkzelts rvn ez lehet a hinyz lncszem annak rdekben, hogy az letmdvlts zenete hatkonyan el is jusson clkznsghez, mert az elmletet nem csak gyakorlat kveti az oktats sorn, hanem az ko-tudatos letmd megzlelst, szellemisgnek tlst tesszk lehet?v. A hlgyek kiprblhatjk magukat a kenyrdagasztsban, kozmetikumok ksztsben vagy a szv?m?helyt prblhatjk ki, a frfiak az kolgiai gazdlkods s llattarts alapjaival, vagy az ko-ptszet brhol megvalsthat praktikival ismerkedhetnek. A gyermekek figyelmt ekzben llatsimogatssal, lovaglssal, npi jtkokkal ktjk le.