Aki azt hiszi, hogy termszetes, emberbart anyagokbl ptkezni csak dnts krdse, annak csak rszben van igaza. Nagyon elszntnak, sok id?re s pnzre van ahhoz szksg, hogy ez valban az legyen. Elszntnak az akadlyokon val tjutshoz, id?nek felkutatni az anyagokat, szakembereket, akik mg emlkeznek a hagyomnyos ptsi mdokra s pnzre, mert ezekb?l az anyagokbl ptkezni nem olcs, viszont drga. Pontosabban, vagy id? vagy pnz, de a legjobb ha mindkett? van... De kezdem inkbb az elejn.

Tegnapi cikknk kapcsn http://www.gaiaalapitvany.hu/oekopraktikak/nem-csak-ferfiaknak/99-van-meg-aki-kadarnak-tanulna levelet kaptam a Nmeth Kdrm?hely vezet?jt?l Nmeth Gbortl, aki elmondta, hogy az orszgban tbb helyen is van kdr-kpzs. S?t a kdrok Egyesletbe is tmrlnek. Teht aki ezt a szakmt vlasztan b?sges informcit kaphat

Kedves Olvas!

Az imnt kaptuk ezt a levelet, egy 21 ves csaldaptl, aki 16 ves kora ta kdrnak szeretne tanulni.