Van még aki kádárnak tanulna...

Nyomtatás
PDF

Kedves Olvasó!

Az imént kaptuk ezt a levelet, egy 21 éves családapától, aki 16 éves kora óta kádárnak szeretne tanulni.

"Idén újból jelentkeztem a kádár képzésre, de még legalább 7 embert össze kéne szednem kis hazánkban arra, hogy ezt a nehéz kenyérkereseti lehetőséget válassza. (Így indítják csak el a képzést.) Ezért gondoltam önökre, hogy maguk szívükön viselik a magyar borászat ügyét, mely egyfelől a jó hazai hordón nyugszik. Kérni szeretném önöket arra, hogy ezt a levelet juttassák tovább olyan ismerősöknek akik mutatnának hajlandóságot eme nemes mesterségre. (Vagy kiégett művészeknek akik változást keresnek életükben.) Júliusban kezdődik, '14 júliusáig tart. 175E Ft, plusz vizsgadíj plusz anyag költség. Nem nappali hanem esti hétvégi, a képzés. A legnehezebb, hogy Békéscsabán lesz. Annyit tudok mondani, hogyha lesznek Budapestiek autóval tudom vállalni a leutaztatásukat. Négy főt rajtam kívül."

Itt a jelentkezési lap: https://spreadsheets.google.com/embeddedform?formkey=dDBwLXRwUjRQRVRveExlNS0wX2ZqV3c6MA
Itt az iskola: http://www.bmne.hu/

Köszönöm szépen: Péter (Teljes név és elérhetőség a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen kérhető)

U.i.: Itt van egy kis videós szösszenet:
- http://www.youtube.com/watch?v=J4TBZ0YreH8&feature=related
- http://www.promontortv.hu/archivum/20080115_1

FIAN - GAIA Kampány az éhezés ellen

Hungry for justice
Igazságra éhezve
Olyan világért küzdünk, ahol ismeretlen az éhezés, és ahol mindenki maradéktalanul érvényesítheti emberi jogait, ezen belül is az élelemhez való jogát.
Bővebben...

Kapcsolat elérhetőség

GAIA Alapítvány

2193 Galgahévíz, Fő út 83.
Telefon: +36 28 591 610
Fax: +36 28 591 611
gaia@gaiaalapitvany.hu

Login